ΜΑΘΗΜΑΤΑ

ΝΤΕΦΙΛΕ

Ντεφιλέ - είναι το βασικό μάθημα της σχολής μας.

 

Ο κύριος σκοπός των μαθημάτων της πασαρέλας είναι η εκμάθηση της τεχνικής Catwalk – ειδικής τεχνικής κίνησης (περπατήματος) στην εξέδρα (το πόντιουμ), στη σκηνή ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο.

 

Το πρόγραμμα στο μάθημα της πασαρέλας περιλαμβάνει δύο κύριες κατευθύνσεις: κλασική πασαρέλα και σύγχρονες τάσεις. Μεγάλη σημασία δίνεται στην στάση του σώματος, τεχνική του περπατήματος, βλέμμα, κινήσεις, εκμάθηση των σημείων του μοντέλου, στις στροφές, τεχνικές κίνησης, στη σκηνοθεσία διάφορων στυλ, δουλειά με τα ρούχα και τα αξεσουάρ κλπ.

 

Φυσικά δεν μπορούμε χωρίς ασκήσεις αναπνοής, ασκήσεις συντονισμού, αίσθηση ρυθμού, χαλάρωση, που μας μαθαίνουν να ελέγχουμε τέλεια το σώμα μας.

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

Σε αυτήν την ενότητα δίνεται έμφαση στις διατάσεις, την κίνηση του σώματος, τον συγχρονισμό και την ισορροπία.

Μια αίσθηση επίσης ρυθμού αναπτύσσεται η οποία είναι σημαντική τόσο στο επαγγελματικο defile, όσο και στο γεμάτο χάρη βάδισμα.

1. Στρέτσινγκ

2. Αίσθηση του ρυθμού 

3. Κίνηση ώμων

4.Συγχρονισμός ομαδας 

5. Χορογραφική σύνθεση (τεχνική “Vogue” κλπ.)

Στη σχολή μοντέλων APG θα μάθετε όχι μόνο να περπατάτε με τακούνια, αλλά ακόμη και να χορεύετε.

13_edited.jpg
.jpg

ΣΤΥΛΙΣΤΙΚΗ

Σε αυτό θα γνωρίσετε διαφορετικά είδη στυλ,

Θα δημιουργείτε την κατάλληλη παλέτα χρωμάτων λαμβάνοντας υπόψη την εμφάνιση και θα αντιληφθείτε τη σημασία των αναλογιών του σχήματος κατά την επιλογή του στυλ και της κοπής ρούχων σχετικά με το συνδυασμό.

Φυσικά θα μιλήσουμε επιπλέον για τη μόδα, για την εικόνα, καθώς και για τo σύγχρονo branding και την ικανότητα χρήσης του.

ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ

Το μάθημα υποκριτικής στη σχολή μοντέλων APG είναι ένα από τα εργαλεία του προγράμματος “Αυτοπαρουσίαση”.

Ένα μάθημα αφιερωμένο στην στρατηγική και στις τακτικές του πως να ελέγχεις τα συναισθήματά σου πριν και μετά το κάθε σόου, με σκοπό την δημιουργία μιας καλής πρώτης εντύπωσης, προσέλκυσης και διατήρησης της προσοχής.

Δουλειά με το κοινό και μπροστά στην κάμερα και να μην αισθάνεσαι ντροπή και φόβο μπροστά της..

Υποκριτική για ένα μοντέλο είναι η δυνατότητα να αυτοσχεδιάσει και να παρουσίασει τον εαυτό του σε ένα casting, να μεταδώσει την εικόνα και τον χαρακτήρα του μπροστά στην κάμερα , στην πασαρέλα και στη φωτογράφηση  και να δημιουργεί μια διάθεση.

Θα μάθετε  πώς να απαλλαγείτε από ανασφάλειες, αναστολές, φόβους  και να αισθάνεστε σίγουροι για τον εαυτό σας σε οποιαδήποτε καταστάση.

ΜΑΚΓΙΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Είναι η τεχνική που ασχολείται όχι μόνο με τη σωστή εφαρμογή του, αλλά και τη δυνατότητα δημιουργίας μίας εικόνας κατάλληλης για αυτήν που το λαμβάνει.

Η εκπαίδευση στο μακιγιάζ περιλαμβάνει την ενίσχυση των δεξιοτήτων και απόκτηση των μυστικών για την δημιουργία μίας εξατομικευμένης εικόνας, λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της μόδας, τα χαρακτηριστικά και την υγιεινή του δέρματος, τη σύγχρονη κοσμετολογία και τις καινοτομίες μακιγιάζ.

 

1. Τα βασικά της υγιεινής και της φροντίδας της επιδερμίδας

2.Τύποι χρωμάτων

3. Το απαραίτητο σετ καλλυντικών για το καθημερινό και επαγγελματικό μακιγιαζ

4. Είδη μακιγιάζ και τεχνικές 

5. Μακιγιάζ για φωτογραφία και μόδα 

6. Πρακτικά μαθήματα

ΣΤΙΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΛΛΙΩΝ

Αυτό το μάθημα της σχολής δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Σύγχρονη περιποίηση μαλλιών, καθημερινή και επαγγελματική φροντίδα.

 

- Καινοτομία στον χρωματισμό των μαλλιών 

- Κούρεμα

- Χτένισμα 

 

Επίσης χτενίσματα express για τη μόδα και για τον εαυτό σας*

Makeup Model
Fashion Model on Stairs

ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ

Οι αρχές, στις λεπτομέρειες και στο ήθος ενός επαγγελματία μοντέλου.

- Θα μάθετε ποιες είναι οι βασικές προϋποθέσεις για να γίνετε επαγγελματίας μοντέλο, ποιοι είναι οι κανόνες συμπεριφοράς σε ένα casting, show, φωτογράφηση, θα μάθετε λεπτομέρειες για την συνεργασία με πρακτορεία μοντέλων και τα πάντα για τη ζωή της βιομηχανίας μόδας.

- Θα μάθετε όλους τους όρους, την απαραίτητη θεωρία και ιστορία σύγχρονου μόντελινγκ και την δομή του πρακτορείου μοντέλων.

- Στα μαθήματα θα σας παρουσιάσουμε όλες τις τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να αναπτυχθείτε με επιτυχία στην βιομηχανία μόδας.

Τα μαθήματα «ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ» με την καταπληκτική καθηγήτρια

Τάνια Πίκουλα θα είναι όχι μόνο χρήσιμα, αλλά και ενδιαφέροντα δεδομένου της τεράστιας εμπειρίας της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

θα μάθετε όλους τους όρους και την απαραίτητη θεωρία με σκοπό να καταννοήσετε τον φωτογράφο και την ελεύθερη κίνησή σας στην πασαρέλα και στο studio.

Για κάθε μοντέλο είναι πολύ σημαντικό να μπορεί να δουλεύει κατα τη διάρκεια της φωτογράφησης με τα κατάλληλα συναισθήματα και εκφράσεις. ⠀

Θα διδαχθείτε πως θα το πετύχετε με μυστικά για σωστές εκφράσεις προσώπου, κινήσεις σώματος και στάσεις που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες.

© 2020 by ART PODIUM GREECE. Proudly created with iKoT producrion.