small_logo-1.png

ΣΧΟΛΉ ΜΟΝΤΈΛΩΝ

Ένα από τα τμήματα της APG είναι η πρότυπη σχολή εκπαίδευσης στην Ελλάδα, η οποία βασίζεται στην εμπειρία και το πρόγραμμα του πρότυπου σχολείου ART-PODIUM Odessa Ukraine, το οποίο ιδρύθηκε το 1995 σε συνδυασμό με το ART-PODIUM Model Agency και θεωρείται το κορυφαίο πρακτορείο μοντέλων στην Ουκρανία. Το οποίο επικεντρώθηκε όχι μόνο στο εγχώριο μόντελινγκ, αλλα και στην μακροπρόθεσμη οικοδόμηση μιας καριέρας μοντέλων High Fashion στο εξωτερικό.

    

Ο κύριος στόχος του APG School είναι να προετοιμάσει μοντέλα μόδας τα οποία θα κατέχουν τις απαραίτητες δεξιότητες τόσο για την εγχώρια όσο και για την διεθνή αγορά του μόντελινγκ. Καθώς επίσης και επαγγελματική ενημέρωση και πρακτική για ΟΛΟΥΣ όσοι θέλουν να βελτιωθούν στον τομέα της μόδας, της ομορφιάς, της εικόνας, του στύλ και της αυτοπαρουσίασης. Ακόμα κι αν δεν σκοπεύετε να συνδέσετε το μέλλον σας με τη δουλειά ενός μοντέλου, η φοίτηση σε σχολή μοντέλων μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη στην καθημερινή σας ζωή. Η εξοικείωση με το μόντελινγκ μπορεί να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα σε ότι αφορά την εξωτερική εμφάνιση, και να συμβάλει θετικά στον εσωτερικό σας κόσμο αυξάνοντας την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση. 

 

Για τον λόγο αυτό, έχει αναπτυχθεί ένα αποκλειστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης στο οποίο παρέχονται ατομικά μαθήματα από επαγγελματίες καθηγητές. Κάθε χρόνο, η σχολή διοργανώνει εποχιακά εκπαιδευτικά σετ για ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες. Με τον τρόπο αυτό, το πρόγραμμα δίνει μια ευκαιρία που αποσκοπεί στην ικανοποίηση του ενδιαφέροντος και των αναγκών όλων όσοι συμμετέχουν. Δημιουργούνται ομάδες “standard”, “plus size”, “mature” και “junior”. Στο τέλος της εκπαίδευσης διενεργείται τεστ, μετά την οποία κάθε απόφοιτος λαμβάνει ένα πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του μαθήματος, ένα σετ επαγγελματικών φωτογραφιών και μια πραγματική ευκαιρία συνεργασίας με πρακτορεία μοντέλων (κυρίως με την APGmod) και το δικαίωμα να γίνει το πρόσωπο της APG.

Το APG model school είναι ένα σίγουρο βήμα στον συναρπαστικό κόσμο της μόδας και της ομορφιάς, πίσω από τον οποίο έχουμε σκληρή δουλειά και την πειθαρχεία! .Εάν είστε έτοιμοι - τότε είστε για μάς!

ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ

ΣΧΟΛΉΣ

ΝΤΕΦΙΛΈ

Το ντεφιλέ, είναι το βασικό μάθημα της σχολής. Ο βασικός σκοπός του μαθήματος αυτού, είναι η εξάσκηση και η εφαρμογή της τεχνικής “catwalk”. Πρόκειται για μια είδική τεχνική κίνησης στο βάθρο, στη σκηνή και σε οποιονδήποτε άλλο χώρο. Το πρόγραμμα εκπαίδευσης ντεφιλέ περιλαμβάνει δύο βασικούς τομείς: Το κλασικό ντεφιλέ, και τις σύγχρονες τάσεις. Δίνεται μεγάλη προσοχή στη στάση του σώματος, στην τεχνική βηματισμού, στο βλέμμα, στις κινήσεις του σώματος, στη μελέτη των “σημείων” του μοντέλου, στις στροφές, στις τεχνικές κίνησης σε διάφορα στιλ, στην εργασία/κίνηση με διάφορα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ κλπ.. Εννοείται πως, οι ασκήσεις αναπνοής, συντονισμού, αίσθησης ρυθμού και χαλάρωσης είναι ζωτικής σημασίας, και η εξοικείωση με αυτά θα σας επιτρέψουν να μάθετε πως να ελέχγετε τέλεια το σώμα σας.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΟΝΤΕΛΙΝΓΚ

Ένα θέμα αφιερωμένο στους κανόνες, τους όρους, τις λεπτότητες και την ηθική του επαγγέλματος του μόντελινγκ.

FOTOPOSING

Αυτές είναι οι πιο πολύτιμες συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τη φωτογραφική πόζα. Θα μάθετε όλους τους όρους και την απαραίτητη θεωρία για να μπορείτε να κατανοείτε τον φωτογράφο, και να μάθετε να κινήστε ελεύθερα στο πλατό. Εν ολίγοις, θα μάθετε τα είδη και τα χαρακτηριστικά της φωτογράφησης. Είναι εξαιρετικά σημαντικό για ένα μοντέλο να μπορεί να δουλεύει με συναισθήματα, και να συντονίζεται σωστά κατά την φωτογράφηση. Θα σας διδάξουμε τον τρόπο για να το πετύχετε αυτό, και θα μοιραστούμε μαζί σας τα μυστικά των εκφράσεων του προσώπου, των κινήσεων του σώματος και των στάσεων που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες.

STYLING

Βασικά στοιχεία του στυλ, συνδυασμοί, μοντέρνο branding και οι δυνατότητες χρήσης του. Δημιουργία προσωπικής και επαγγελματικής εικόνας (image making).

MAKE UP

Πρόκειται για μια τέχνη, η οποία συνίσταται όχι μόνο στη σωστή εφαρμογή του μακιγιάζ, αλλά και στην ικανότητα δημιουργίας μιας εικόνας (όψης), σύμφωνα με την κατάσταση και το γενικό στυλ του ζητούμενου. Η εκπαίδευση πάνω στο μακιγιάζ, περιλαμβάνει την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των μυστικών της δημιουργίας μιας εικόνας. Λαμβάνοντας υπόψη τα χαρακτηριστικά της εμφάνισης, του δέρματος, τη σύγχρονη κοσμητολογία και τις καινοτομίες του μακιγιάζ. Θα μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε διαφορετικές τεχνικές μακιγιάζ, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά και τις λεπτομέρειες που σχετίζονται με τις επιδείξεις και τα γυρίσματα.

HAIR STYLE

Αυτή η σειρά μαθημάτων της σχολής μας δεν θα αφήσει κανέναν αδιάφορο. Σύγχρονη περιποίηση μαλλιών τόσο καθημερινού και λιτού, όσο και επιπέδου κομμωτικής. Νέες τεχνικές χρωματισμού, κουρέματος, χτενίσματος. Πάντα με ατομική προσέγγιση.

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ

Το θέμα αυτό εστιάζει κατά κύριο λόγο στο τέντωμα, τη σωστή αναπνοή, την ελαστικότητα των κινήσεων του σώματος, τον συντονισμό, την ισορροπία και το κέντρο βάρους. Επίσης, αναπτύσσεται η αίσθηση του ρυθμού και του «ώμου», κάτι που είναι πολύ σημαντικό τόσο για μια επαγγελματική επίδειξη μόδας όσο και για ένα χαριτωμένο βάδισμα γενικότερα.

ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (Προβολή Εαυτού)

Ένα θέμα αφιερωμένο στη στρατηγική και τις τακτικές διαχείρισης των συναισθημάτων σας πριν και κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας. Το οποίο, θα σας βοηθήσει στη δημιουργία μιας πρώτης εντύπωσης, στο να τραβήξετε και να διατηρήσετε την προσοχή, και να αποκτήσετε την ικανότητα και την χάρη να εργαστείτε μπροστά σε κοινό, ή μπροστά στην κάμερα. Θα σας μάθει επίσης πως να αντιμετωπίσετε το άγχος και το στρές.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, οι συμμετάσχοντες καλούνται σε πραγματικά castings, γυρίσματα, ντεφιλέ για να εξοικειωθούν άμεσα με το επάγγελμα και να δοκιμάσουν τον εαυτό τους σε όλα τα παραπάνω. Πραγματοποιούνται επίσης εκπαιδευτικά εργαστήρια με ειδικούς μόδας, καλλιτεχνικές συναντήσεις και master-classes επιτυχημένων μοντέλων.

Εγγραφείτε τώρα και ανοίξτε το πλήρες σας δυνατότητα στην Βιομηχανία της Μόδας.

Το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα θα είναι χρήσιμο όχι μόνο για αρχάριους που θα αποκτήσουν μια σταθερή βάση θεωρητικών και πρακτικών γνώσεων για να ξεκινήσουν με σιγουριά την καριέρα τους στο μόντελινγκ, αλλά και για όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν καλύτερα τον κόσμο του μόντελινγκ και της μόδας. Μάθετε πώς να διατηρείτε το σώμα σε καλή κατάσταση, να ενισχύετε τη σωστή στάση του σώματος, να γνωρίσετε το επαγγελματικό μακιγιάζ, το χτένισμα και τις δεξιότητες φωτογραφίας και, ενδεχομένως, να ανακαλύψετε μια μελλοντική καριέρα. Εξάλλου, πολλοί από τους μαθητές του σχολείου έγιναν όχι μόνο επιτυχημένα μοντέλα, αλλά και σχεδιαστές, διευθυντές επιδείξεων μόδας, καλλιτέχνες μακιγιάζ, φωτογράφοι μόδας, τηλεοπτικοί παρουσιαστές και εκφωνητές.

©2023. ARTPODIUM GREECE. All Rights Reserved.